Aitor Tomás Vila
Idoia Pascalet Plaja
Podòloga i Biomecànica Esportiva

Podòloga especialitzada en podologia esportiva i analista biomecànica. Amplia experiència professional en esports d’equip de primera divisió, podòloga de referència de diversos corredors del campionat del món i esportistes d’elit. Professora de Grau de Podologia i del Màster de podologia esportiva a la UB. A kinesi, desenvolupa l’àrea integrativa de biomecànica  i podologia mitjançant els seus coneixements juntament amb la tecnologia més avantguardista per facilitar la interacció de totes les especialitats sanitàries buscant la millor opció per problemes amb relació a la cura del peu.

Osteòpata i fisioterapeuta
Dr. Dani Castillo i Isern
Medicina esportiva i traumatologia

Director de la clínica Kinesi, osteòpata i fisioterapeuta especialitzat en el camp de l’esport i la salut integral.

Amplia experiència professional en el tractament de lesions complexes i esportistes d’elit.

La seva funció principal a Kinesi és el diagnòstic, que amb la col·laboració  del seu equip, aconsegueixen aplicar tractaments d’elevada precisió per aconseguir el millor resultat per a cada pacient.

Metge especialista en Medicina de l’Activitat Física i l’Esport. Responsable mèdic de Kinesi on la seva funció principal és el diagnòstic així com realitzar tractaments de teràpia regenerativa i proves d’esforç. Forma part l’equip Mèdic del primer equip del Girona FC. Director Científic i Mèdic de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Professor Associat de Medicina a la UdG. Col·labora amb la Federació catalana de Basquet i la Federación Española de Baloncesto.

Francesc Bosacoma Roura
Preparador físc i readaptador esportiu

Preparador Físic, Readaptador Esportiu. Lllicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, Graduat en Fisioteràpia i  Máster en readaptació a l’activitat física i l’esport. És especialista en el tractament i readaptació de lesions en el camp de l’esport . Treballa conjuntament amb la resta de l’equip amb l’objectiu de realitzar un tractament individualitzat per a cada esportista i per cada lesió tornant al seu estat de forma inicial de manera efectiva i segura.

Fernán Redondo Dios
Osteòpata i fisioterapeuta

Fisioterapeuta i Osteòpata. Ha enfocat la seva formació i experiència en la millora de la qualitat de vida i el rendiment de les persones des de l'àmbit de la salut i l'esport. Considera la seva feina com la recerca de l'equilibri del cos, a través de la teràpia manual i la nova tecnologia per ajudar a perfeccionar i fer-lo més eficaç. S'ha format en ecografia múscul esquelètica i tècniques invasives com la punció seca, electròlisi percutània (EPI) i Neuromodulació percutània. 

Cristina García Rodríguez
Fisioterapeuta i acupuntora

Fisioterapeuta i Acupuntora, du a terme tractaments individualitzats per a cada pacient. La seva singularitat es complementar els diferents tractaments de Fisioteràpia amb l'aplicació de l'Acupuntura amb l'objectiu de reequilibrar la salut del cos des d'una visió global.

Marc Vergeli 
Fisioterapeuta i biomecànic en ciclisme
Manuela Romero Pinilla
Fisioterapeuta, Psicomotricisita i Professora de feldenkrais
Natalia Morante Amate
Fisioterapeuta i readaptadora esportiva

Graduat en Fisioteràpia. Especialitzat en  és el tractament i readaptació de lesions en el camp de l’esport. Treballant conjuntament amb la resta de l’equip aconseguim realitzar un tractament individualitzat per a cada esportista en funció de la seva lesió tornant al seu estat de forma inicial de manera efectiva i segura.

 Especialitzada en la millora del moviment i la postura a causa de la seva àmplia experiència en el treball de neuromovimiento i als seus tractaments globals i integradors. A kinesi atén a les persones amb patologia neurologica, postural i de moviment tant en adults, nens i nadons.
També en ajudar aquelles persones amb problemes en ATM (articulació temporo mandibular) i la dona en totes les diferents etapes de la seva vida, com: embaràs, preparació a el part, postpart, menopausa i els problemes d'incontinència, en les seves diferents etapes, amb una mirada respectuosa i integradora.

Fisioterapeuta i graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE). Actualment curstant el Màster d’Osteopatia.
Especialitzada en l’àmbit esportiu i traumatològic. Realitzo tractaments manuals, invasius (punció seca) i preescripció d’exercici terapèutic.
Li agrada fer esport, sobretot córrer i l’entrenament funcional. Aficionada als esports col·lectius.

Laura Catalán González
Logopeda

Logopeda especialitzada en neonatal i veu. La seva principal formació es basa en el pacient oncològic i té una àmplia experiència en Sistemes Augmentatius i Alternatius
de la Comunicació.
La seva tasca a Kinesi és la de ajudar als pacients amb trastorns de la comunicació, l'alimentació i
el llenguatge.

Secretaria
Secretaria
Núri López Beltrán
Quiromassatgista

Quiromassatgista. Compta amb una amplia experiència en el món del massatge. Formada en massatge esportiu, reflexologia podal i drenatge limfàtic. La seva especialització són els massatges terapèutics, esportius i/o relaxants. El seu objectiu a Kinesi és aconseguir el benestar de tots i cadascun dels pacients a través de la teràpia manual.

Lore Serra Alsina
Secretaria i administrativa

ueeue

Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, Graduat en Fisioteràpia i  Máster en readaptació de l’activitat física i l’esport. La seva especialitat és el tractament i readaptació de lesions en el camp de l’esport. Treballant conjuntament amb la resta de l’equip aconseguim realitzar un tractament individualitzat per a cada esportista en funció de la seva lesió tornant al seu estat de forma inicial de manera efectiva i segura.