Nutrició clínica i psiconeuroimonologia

Nutrició clínica i psiconeuroimmunologia (PNI)


La Psiconeuroimmunologia és la ciència que es basa en l’estudi de la fisiologia profunda del ser humà. Contempla la salut humana com l’interacció dels diferents sistemes que la composen. Està enfocada en realitzar un tractament dirigit a tractar la causa o causes que estan provocant un símptoma o malaltia crònica a través dels símptomes que presenta la persona, i les diferents analítiques per precisar les possibles carències d ela persona. Les eines terapèutiques utilitza la PNI és l’alimentació, la suplementació natural, la gestió emocional i els hàbits saludables.

 


Les diferents patologies que es pot tractar des de la nutrició clínica i la Psiconeuroimmunologia són:


•    Males digestions, estrenyiment, colon irritable, diarrea, gasos
•    Al·lèrgies
•    Insomni
•    Falta d’energia
•    Dolor crònic, fibromialgia, Sd. Fatiga crònica
•    Dolors menstruals, Sd. Premenstrual, amenorrea, Sd ovaris poliquístics
•    Malalties autoimmunitàries
•    Problemes de pell, respiratoris
•    Ansietat, depressió

 


Nutrició i suplementació esportiva


Tenim en compte que l’esportista també és una persona que pot tenir les seves deficiències a nivell d’algunes vitamines i minerals, per tant, es dirigeix un tractament per “equilibrar” el sistema gastrointestinal, hormonal, nerviós i immunològic perquè pugui aconseguir el millor rendiment possible en el seu esport. Una vegada, aconsegueix aquest equilibri dels sistemes que composen el cos humà, s’optimitza l’alimentació de l’esportista tenint en compte el seu context i la seva especialitat esportiva. Per completar el tractament, s’utilitza la suplementació esportiva i les analítiques pertinents perquè l’esportista aconsegueix el seu millor estat de salut, que l’ajudi a assolir les seves fites esportives i previngui de lesions.

Problemes de pes


Des de KINESI, es contempla el baixar pes com una mesura més, per aconseguir salut. Utilitzem una alimentació saludable, respectant les creences alimentàries que pugui tenir cada persona i acompanyant i ajudant a que el pacient vagi aconseguint el seu pes ideal. No venem cap dieta miraculosa, creiem en educar amb uns hàbits saludables que et facin aconseguir una salut òptima, i com a conseqüència, baixar el pes desitjat.