Preparació física i readaptació

Preparació física

 

A Kinesi, t’oferim la possibilitat de realitzar entrenaments individualitzats o amb grup per a tots aquells esportistes o equips professionals o amateurs que ho desitgin. Aquests entrenaments estaran adaptats al moment de la temporada en el qual et trobis i a les característiques de l’esport que practiquis. Oferint-te una rutina individualitzada per tal de complementar els teus entrenaments fora del centre en cas de que així sigui necessari.

 

Readaptació Esportiva

 

Per assegurar una correcta tornada a la pràctica esportiva i a la vida quotidiana sense risc de patir una recaiguda, a Kinesi  realitzem una valoració exhaustiva sobre l'estat inicial del pacient i la seva lesió, a partir d’una valoració funcional acompanyada d’un diagnòstic d’imatge per ecografia si és necessari per tal de conèixer l’estat concret de la lesió. En base als resultats, concretem un pla d’actuació basat en objectius a curt i llarg termini.  Aquest pla sempre estarà acompanyat d’un treball actiu, utilitzant la última tecnologia en regeneració de teixits i treball de força. Serà un entrenament individualitzat i adaptat a les característiques del pacient i la lesió. Tant si practiques esport, com si no, es vital assegurar la teva funcionalitat perquè et puguis desenvolupar en les millors condicions després d'un procés lesiu. 

 

Plans d'entrenament

 

Realitzarem un pla d’entrenament específic tenint en compte les teves característiques individuals i les de l’esport que practiquis , per tal d’optimitzar al  màxim el rendiment i aconseguir els millors resultats durant la temporada. Aquest pla d’entrenament estarà dissenyat tenint en compte les diferents fases de la temporada i el calendari competitiu.  Durant les diferents fases de competició i temporada mantindrem un feedback directe a través de sessions presencials al centre o via online per tal de garantir que estem treballant en la línia correcte i s’estan aconseguint els objectius marcats en un inici.

 

Entrenament funcional 

 

A Kinesi, tenim una idea global del cos que va mes enllà del treball analític muscular com el que ens pot oferir una màquina de sala de musculació. Treballaràs a partir dels diferents patrons d’activació muscular que t’ajudaran a integrar moviments del dia a dia que et permetran ser més eficient, moure’t millor i mantenir unes bones capacitats físiques. Aquests moviments es basen en una bona seqüència d’activació muscular i una bona estabilització de la zona central o CORE.